Totalrenovering i Mariefred

Välkommen till Gripsholms Bygg & Montage AB

Som den moderna byggfirma vi är kan du räkna med ett smidigt och kundvänligt upplägg när det kommer till våra tjänster. Hos oss är ingenting omöjligt då vi jobbar med alla typer av byggprojekt, stora som små. Oavsett det gäller nyproduktion, totalrenovering eller mindre snickerijobb så fixar vi jobbet – vi har erfarenhet från bägge!

Din partner inom nyproduktion

På Gripsholms Bygg & Montage jobbar vi med ett ständigt framtidstänk där vi alltid strävar efter kvalitetsresultat som håller länge. Vi hjälper gärna kunder att förverkliga sina drömmar inom nyproduktion, oavsett det gäller en mindre bostad eller större fastighet. Som entreprenad har vi både nätverket och resurserna som krävs för att vara närvarande samt leverera till kund. Hos oss är du i trygga händer från början till slut.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Gripsholms Bygg & Montage AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Totalrenovering i Mariefred

Proffs på totalrenovering

Du som går i tankar om att göra om i hemmet har hittat helt rätt – Gripsholms Bygg & Montage är nämligen proffs när det kommer till totalrenovering. Vi kan med andra ord hjälpa dig att renovera din bostad eller fastighet på precis det sätt du önskar. Det spelar ingen roll vilken typ av rum eller utrymme det inkluderar. Vi besitter en gedigen erfarenhet inom totalrenovering samt yrkesmannamässig expertis till att utföra jobbet på ett högst professionellt sätt.

Detaljjobb är även på vårt bord

Det unika med vårt byggföretag är just vår kapacitet när det kommer till uppdrag där vi erbjuder kunder ett brett utbud av tjänster. Vi ser alltid möjligheterna före det omöjliga och tar oss gärna an olika typer av jobb och projekt inom bygg. Ibland handlar det inte om kvalificerade entreprenaduppdrag utan mindre snickerijobb, men vi jobbar alltid med kvalitet och det noggranna yrkesmannaskapet i fokus. Oavsett vi utför en totalrenovering eller små snickerier kan du räkna med hög klass i både detalj och helhet.

Våra tjänster

Nyproduktion - Gripsholms Bygg & Montage AB

Nyproduktion

Totalrenovering - Gripsholms Bygg & Montage AB

Totalrenovering

Badrum - Gripsholms Bygg & Montage AB

Badrum

Kök - Gripsholms Bygg & Montage AB

Kök

Ditt självklara val när du vill hitta din byggfirma i Södertälje med omnejd!

Kontakta oss

Vi gillar att bygga

Är det något vi brinner för är det att bygga och som kund välkomnar vi dig att dela med dig av dina idéer och tankar kring ett projekt. Vår gedigna erfarenhet och branschkunskap ger oss förmågan att vägleda våra kunder i allt från planering till projektets olika utförandemoment. Gäller det nyproduktion är vi ytterst noga med att gå igenom kundens önskemål och behov utifrån en samlad bild av projektet som helhet. Vi ser helt enkelt till att jobbet blir korrekt genomfört i alla led; så väl under planeringsfasen som under själva byggandet.

Säkerheten – din trygghet

Självklart jobbar vi på Gripsholms Bygg & Montage alltid med säkerheten som prioritet. Vi utgår från våra egna anställdas säkerhet när vi planerar ett jobb, men vi garanterar även säkerhet på arbetsplatsen som sådan. Har du funderingar kring de säkerhetsmässiga aspekterna hos oss som byggföretag är du varmt välkommen att höra av dig så berättar vi mer.